Placeholder image

Placeholder image

Jeg hedder Malene Hoppe og bor i Svendborg sammen med min kæreste og vores datter Frederikke.

Jeg er uddannet indenfor den grafiske branche, og har arbejdet som salgs- og indkøbskoordinator fra 1995 og frem til i dag. I dag dog kun som en lille bibeskæftigelse. Jeg har i 5 år arbejdet som skolesekretær, og har de sidste 4, kun haft med 10. klasses elever at gøre. Jeg elsker at arbejde med mennesker, og ser det som en gave at kunne bidrage og hjælpe andre.

I 2013 blev jeg ramt af brystkræft, og måtte »trække« ca. 9 måneder ud af kalenderen for at gennemgå operation, 33 strålebehandlinger og 8 gange kemoterapi. Jeg kom igennem min behandling og vendte tilbage til mit gamle liv og arbejde, mere viljestærk og taknemmelig end nogensinde. I september 2015 fik jeg et lokalt tilbagefald og fik fjernet først det venstre og efter eget ønske efterfølgende det højre bryst. Det gjorde for alvor, at jeg tog mit liv op til revision og besluttede, at jeg ville hjælpe andre unge/yngre kræftramte kvinder, og gøre den forskel, som jeg ikke selv havde mulighed for at benytte mig af, da jeg var syg.

Det blev startskuddet til Stay Female, som jeg er utrolig stolt og glad for kunne blive en realitet. Jeg ønsker og håber inderligt, at Stay Female vil bestå sin prøve og gøre den forskel som jeg mener er nødvendigt.