Placeholder image

 

Kvindelige kræftpatienter
skal ikke længere stå alene!!!!

Placeholder image

 

Stay Female startede i april 2016 med at udbyde workshops til unge/yngre kvindelige kræftpatienter i aldersgruppen 15-49 år. Det viste sig dog hurtigt at behovet også var der for kvinder over 50 år.
Vi tilbyder derfor nu alle kræftramte kvinder muligheden for det, vi kalder en »samlet selvværdspakke« i forbindelse med deres sygdomsforløb.

Vores workshop består af:
• Mindre aldersinddelte grupper af patienter – ca. 10-12 personer pr. hold
• Beretning om et positivt sygdomsforløb af tidligere brystkræftpatient, der suppleres visuelt med billeder fra forløbet
• Malene fortæller også om sin dobbeltsidede rekonstruktion af bryster, som også suppleres med billeder.
• Oplæg om hudpleje, der målrettet afhjælper hudproblemer ved blandt andet kemoterapi (stresset hud).
• Vi har hårprodukter fra Hair Support, der sætter hurtigere gang i hårvæksten efter kemobehandling.
• Vi tilbyder negle-, fod- og håndplejeprodukter, som genopbygger huden
• Demonstration af mineralsk make-up fra Mineralogie, samt korrekt optegning af bryn
• Tatovering af brystvorter som kan laves i 3D
• Workshop med de viste produkter samt råd og vejledning
• Tid til svar af evt. spørgsmål samt info om oprettelse af netværk via Facebook
• Afslutning og goodiebags udleveres

Stay Female forhandler ovennævnte produkter som kan købes direkte på workshoppen via mobilepay.

Stay Females fornemste opgave er, at give disse patienter/deltagere en masse kampgejst, selvværd samt troen på at komme igennem forløbet som et helt menneske. Vores ønske er også, at de kan finde sammen med andre patienter, der er ”samme sted i livet” som dem selv, og dermed god mulighed for at opbygge et netværk med kvinder, der »føler« sygdommen på egen krop.

Det kan være rigtig rigtig svært at være pårørende, fordi man ikke kan sætte sig ind i, hvad det vil sige at have en livstruende sygdom hængende over hovedet. Hvordan skal man hjælpe bedst muligt, og man er jo også selv som pårørende rigtig bange og angst for, hvad fremtiden vil bringe.

Vi vil så vidt muligt få »vendt« alle praktiske oplysninger og info med patienterne på workshoppen, og de vil få udleveret en »huskeliste«, hvor de kan finde info og links, som kan hjælpe dem med alt fra parykker til forsikring.

Vi ønsker at patienterne KUN skal koncentrere sig om at blive raske.

Workshops vil som udgangspunkt blive afholdt på hverdage efter behov à ca. 3 timers varighed og ca. 40 uger om året. Der vil blive oprettet flere hold pr. dag, hvis efterspørgslen er stor nok. Særlige hold vil blive tilgodeset, hvis der f.eks. er mange kvinder med mindre børn, kronisk syge patienter eller f.eks. mange kvinder med den samme form for kræft.

»Vi glæder os til at glæde andre«